FEEDBACK

Tournament information

 • Name

  VMP-Turnaus E02 AAA Tanhuvaara
 • Web address

  www.konkuri.com/tournaments/4e24579254
 • Description

  TERVETULOA VMP-turnaukseen Tanhuvaaran Monrepos- areenalle!

  Juniori-SaPKon E02- ikäluokka järjestää jo perinteiseksi muodostuneen kevätturnauksen Tanhuvaaran Monrepos-areenalla jälleen tänäkin keväänä näin huhtikuun alussa.

  Tätä kirjoitettaessa aurinko paistaa ja lumet sulavat jo kovaa vauhtia- sekin vähäinen määrä mitä tänä talvena lunta on ollut. Tuntuu siltä, että talvi ja kiekkokausi ovat taas hurahtaneet todella nopeasti. VMP-turnaus onkin useana vuotena ollut joukkueemme, sekä pelaajien että vanhempien, yhteinen kauden huipennus. VMP- turnaus on samalla myös kuluneen pelikauden päätös ja lopetus.

  Tänä vuonna olemme saaneet vieraaksi Vuosaaren Viikingit uutena tuttavuutena. Imatran Ketterä ja Kuopion KalPa- pohjoinen ovatkin sitten tutumpia vastustajia jo entuudestaan. Kaikki vierasjoukkueet kannustajineen toivotan lämpimästi tervetulleeksi turnaukseemme.

  Isäntäjoukkueena toivomme turnauksesta tulevan kaikinpuolin onnistuneen ja mukavan kokemuksen jokaiselle. Turnausvieraille voin suositella pelien lisäksi tutustumista Tanhuvaaran urheiluopiston palveluihin mm. uusittuun Tanhuvaara SportSpa- kylpylään.

  Pelaajille toivon hyviä pelejä ja hienoja kokemuksia lätkän parissa. Onnistumisen tunteita ja voiton riemua, unohtamatta sitä totuutta että voitto ei ole tärkein, vaan se, että olet tehnyt parhaasi.

  Epäonnistuminenkin kuuluu elämään ja pelissä se on myös kasvattava kokemus. Eräs 6-vuotias kiekkoilijanalku tiivisti tämän mielestäni hienosti: "Jos ei osaa hävitä, ei osaa voittaa."

  Suuret kiitokset osoitan joukkueemme tukijoille ja kannattajille, jotka omalla panoksellaan tukevat lastemme pelaamista.

  Joukkueemme vanhemmille kiitokset aktiivisesta osallistumisesta turnauksen järjestelyihin, muistutan että teimme tämän yhdessä. Joukkueena!

  Tehdään tästä kaikki yhdessä hieno viikonloppu. Nautitaan peleistä ja kannustetaan pelaajia.

  Ei muuta kuin hymyä naamaan. Let´s go boys and girls. Let`s play hockey!!


  Turnauspäällikkö Petri Juuti

 • Poster

 • Period

  Start: 5/4/2014
  End: 6/4/2014
 • Administrator

  Eero JuutilainenEero Juutilainen
 • City

  Savonlinna, Eastern Finland, Finland
 • Contacts

  YHTEYSTIEDOT

  TURNAUSPÄÄLLIKKÖ: Petri Juuti p.050-303 6438