FEEDBACK

Tournament information

 • Name

  FEMENINO NIVEL 1
 • Web address

  www.konkuri.com/tournaments/06c0b591c6
 • Description

  RANQUING CLUB PADEL CIUTADELLA FEMENINO NIVEL 1

 • Period

  Start: 7/12/2014
  End: 31/5/2015
 • Venues

  PISTAS CLUB PADEL CIUTADELLA

 • Rules

  NORMES RÀNQUING 2015 CLUB PÀDEL CIUTADELLA
  1. El torneig es regirà pel reglament de la Federació Espanyola de Pàdel.
  2. Els grups seràn de entre 6 i 10 parelles per a cada nivell i els formaran els monitors del Club Pàdel Ciutadella.
  3. Es jugarà una lliga regular que començarà el Desembre i acabarà a finals de Maig
  4. Els PARTITS SERAN PROGRAMATS PER LA JUNTA DEL CLUB.
  5. El rànquing es jugarà en format nou, de un sol partit cada 15 dies aproximadament,sempre que el temps ho permeti. Es tindrà una hora i mitja per jugar el partit,en cas de que duri menys es podrà seguir jugant fins acabar la hora i mitja. En cas que una parella no pugui jugar la junta programarà de nou el partit un altre dia.
  6. Els partits seran de 2 sets i en cas d’empat un tie break a 10
  7. Els partits es juagaran els DISSABTES I DIUMENGES, el matí i/o a primeres hores dels capvespres a les instal•lacions del club pàdel Ciutadella.
  8. El calendari i horaris de cada nivell es penjarà abans de l’inici del rànquing
  9. La parella que NO PUGUI JUGAR dins el calendari i horari establert HA DE COMUNICAR-HO EL MÉS PREST POSSIBLE en el telèfon de contacte que es donarà.
  10. El sistema de puntuaciò serà: Partit amb resultat final de 2 sets a 0 s’anotarà 3 punts la parella guanyadora i 0 la perdedora.
  11. Partit acabat amb Tie Break s’anotarà 2 punts la parella guanyadora i 1 la perdedora. Al final de cada mes a la cartellera del club s’hi penjarà la classificació actualitzada i tambe es podra seguir on line en un enllaç que es donarà a cada jugador . Al final de la lliga s’organitzaràn enfrontaments directes (octaus,cuarts,semis i final) per decidir el campio de cada nivell.
  12. Durant els partits hi haurà un RESPONSABLE que farà de jutge àrbitre així com també s’encarregarà de l’organització de pistes i ordre de joc de cada grup.
  13. El sistema de puntuació en cas d’empat a victòries entre dues parelles tindrà en compte l’average particular. En cas d’empat entre més de dues parelles es tindrà en compte:
  1r: Diferència entre jocs guanyats i perduts 2n: Average particular.
  14. La parella que NO S’HAGI PRESENTAT al partit establert i no ho hagi comunicat a la junta directiva se li donarà el partit per perdut per 2 sets a 0.
  15. Abans de començar cada ronda s’ha de pagar la quota de pista al jutge àrbitre. Socis: 3 € No socis: 5 €.
  16. Només en casos excepcionals serà la junta directiva qui decidirà si s’han d’aplaçar partits i els tornarà a programar. Per exemple per qüestions meteorològiques.

  SOPAR DE CLOENDA: 30 DE MAIG
  amb el sorteig, entre tots els participants, de regals i d’un viatge per veure Pàdel Protour